Enige gelegenheid om Bachs Johannespassie te beleven in Vosselaar

De Johannespassie (Johannes Passion in het Duits) van Johann Sebastian Bach (1685-1750) weerklinkt voor het eerst in 1724 tijdens de vesperdienst van Goede Vrijdag in de Nicolaikirche van Leipzig. Voor hernemingen in de volgende jaren brengt de componist hier en daar wijzigingen aan, maar uiteindelijk valt hij terug op zijn eerste versie die vandaag ook meestal uitgevoerd wordt.

Op 28 maart 2014 wordt dit meesterwerk uitgevoerd te Vosselaar door de Concertvereniging van het Lemmensinstituut (Leuven) met niet minder dan 56 koor- en orkestleden onder leiding van dirigent Erik Van Nevel.

Een unieke gelegenheid om dit meesterwerk door een topkoor en orkest te zien en te horen vertolken in de Onze-Lieve-Vrouwekerk van Vosselaar.

Hoe tickets bestellen?

Vanaf 20 januari 2014 kunt u tickets bestellen door registratie en betaling:

  • Bij voorkeur via het registratieformulier op deze website. Na ontvangst krijgt u een  emailbevestiging in uw inbox met daarin de verdere informatie voor betaling via overschrijving. Klik hier en ga naar de concertpagina. Vanaf 20 januari zal de registratieknop “Inschrijven” worden geactiveerd en wordt u via die knop naar de registratiepagina geleid.
  • Of ga langs bij het Onthaal van het Gemeentehuis van Vosselaar en/of de balie van de bibliotheek. Opgelet, in dit geval is contante betaling vereist bij de bestelling. Geen bancontact en uitsluitend tijdens de openingsuren van gemeentehuis/bib.

Toegang

  • Na ontvangst van uw betaling sturen wij u uw tickets op naar het adres van de registratie. Het verzenden ervan gebeurt in de loop van maart. Hebben wij uw email adres dan verwittigen wij u per email van de verzendingsdatum.
  • U kunt dit alles en meer nalezen in het document “toegang en tickets informatie

Facebook

Klik hier en vind onze facebookpagina leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *