Eén minuut over 20u opende Jan Robrechts voor ruim vierhonderdvijftig aanwezigen de unieke muziekavond, in een prachtig verlichte Onze-Lieve-Vrouwekerk. Dit concert werd opgevoerd ten gunste van het goede doel en meteen voegde hij de daad bij het woord. Jan overhandigde een cheque van tweeduizend euro aan Mevrouw Griet Smaers, Lid van de Raad van Bestuur Alegria vzw en aan Burgemeester Josee Heykants voor CADO-Vosselaar. In hun dankwoord gaven zij ook toelichting over de organisatie waarvoor het geld werd geschonken.

Dirigent Erik Van Nevel, tenslotte, rondde het officieel gedeelte af met een kwinkslag en zette koor en orkest aan het werk. Want muziek, daar was het om te doen.

Dit concert kon alleen tot stand komen dankzij onze sponsors en de samenwerking met verschillende verenigingen en groeperingen van Vosselaar.

En heel veel dank aan u, het talrijk opgekomen publiek. U was fantastisch.

Neem eens een kijkje in de fotogalerij door op deze link te klikken of ga naar tablad Media en kies voor fotoalbum. Daar vindt u een selectie van foto’s genomen tijdens het concert.

Een uitgebreidere fotoreeks wordt beschikbaar gemaakt door te klikken op deze link. Hier vindt u ook foto’s genomen tijdens de receptie. Deze fotoreeks is afgeschermd met het paswoord “Vosselaar”.

Wat is uw reaktie? Wilt u die kwijt? Reageer!

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *