Met “Verbuecken op canvas” sluiten we niet alleen het concertjaar 2016 af maar ook komt er een einde aan een periode van 10 jaar orgelconcerten. Het Orgelcomité, een zeer kleine groep van mensen dat nieuw leven wilde blazen in een eeuwenoud instrument, had met de (her)inspeling in 2007 van het toen pas gerestaureerde historisch Verbueckenorgel zijn eerste stappen gezet in de orgelwereld. En daar kunnen wij niet ongezien aan voorbij gaan. Hoogtepunt wordt het jubileumconcert van 12 maart 2017.

Het concert met Wannes Vanderhoeven, orgel, en Griet Jochems, hobo, van 20 november vormt de direkte aanloop naar het jubileumjaar 2017 en is een prima gelegenheid om het originele en unieke schilderkunstwerk van Martine Welzen aan u voor te stellen.

Concert affiche Verbuecken op canvas

Concert affiche van 20 november 2016

Kaarten kunnen gekocht worden in voorverkoop aan 7 euro bij de balie van de bib en het onthaal van het gemeentehuis van Vosselaar. Aan de kassa kost een ticket 9 euro. (telefoonnummer 014 60 08 20).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *